
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 zucchine lunghe (150 g cad.), tagliate a metà orizzontalmente.
- 500 g di acqua
- 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 15 olive nere denocciolate
- 160 g di tonno in scatola ben sgocciolato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 167.1 kcal / 698.9 kJ
- Protein
- 10.6 g
- Tuk
- 9.4 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 287.3 mg
Alternativní recepty
Scaloppine di pollo al limone
40min
Lasagne zucca e salsiccia
2hod.
Salmone marinato
2hod. 30min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40min
Insalata nizzarda
30min
Torta salata ricotta e spinaci
2hod.
Gattò di patate e spinaci
2hod.
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30min
Parmigiana di patate e zucchine con Affettatutto Bimby®
1hod. 15min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Crema di verdure invernale
50min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1hod. 30min