Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo

Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo

4.3 33 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 4 zucchine lunghe (150 g cad.), tagliate a metà orizzontalmente.
  • 500 g di acqua
  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • ½ spicchio di aglio (volitelně)
  • 15 olive nere denocciolate
  • 160 g di tonno in scatola ben sgocciolato
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di pangrattato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 287.3 mg
Protein 10.6 g
Kalorie 698.9 kJ / 167.1 kcal
Tuk 9.4 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 10.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...