Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g soğan, dörde bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 3 cm zencefil, taze kök, soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)
- 30 g Hindistan cevizi yağı
- 750 g bal kabağı, soyulmuş ve küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)
- 400 g konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı
- 370 g su
- 1 tutam pul biber
- 2 - 2 ¾ tk tuz, sunum için ekstra tuz
- 1 tutam karabiber, sunum için ekstra karabiber
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 887.8 kJ / 212.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 25.6 g
- Tuk
- 12.2 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 972.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baharatlı Kıvrık Havuç Turşuşu
30 min
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50 min
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1h 10 min
Labneli Pratik Kabak Çorbası
25 min
Kremalı Pancar Çorbası
45 min
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
Žádné hodnocení
Zencefilli Salata Sosu
10 min
Hellimli Pancar Salatası
20 min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 min
Glütensiz Şekersiz Vejetaryen Kek
3h
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 min
Kapya Biberli Domates Çorbası
30 min