Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g soğan, dörde bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 3 cm zencefil, taze kök, soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)
- 30 g Hindistan cevizi yağı
- 750 g bal kabağı, soyulmuş ve küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)
- 400 g konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı
- 370 g su
- 1 tutam pul biber
- 2 - 2 ¾ tk tuz, sunum için ekstra tuz
- 1 tutam karabiber, sunum için ekstra karabiber
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 887.8 kJ / 212.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 25.6 g
- Tuk
- 12.2 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 972.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Meksika Fasulyeli ve Sebzeli Kinoa Salatası
30min
Bal Kabağı Çorbası
35min
Sarımsaklı ve Ballı Salata Sosu
5min
Yaban Mersini ve Ispanaklı Smoothie
10min
Caprese Wrap
10min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1h 10min
Ketojenik Krakerler
1h
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1h 30min
Badem ve Yaban Mersinli Muffinler
50min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40min
Bol Çikolatalı ve Bademli Kek
3h