Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- zeytinyağı, yağlamak için
- 800 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, parçalara bölünmüş ( yakl. 3 cm - bk. öneriler)
- 250 g pirinç, beyaz, yasemin cinsi
- 1000 g su
- 2 tk tuz
- 180 g havuç, küçük havuç, dilimlenmiş (5 mm)
- 100 g sultani bezelye (volitelně)
- 1 yumurta
- 3 yk mısır nişastası (bk. öneriler)
- 2 tk toz tatlı kırmızı biber
- ½ tk karabiber
- 2 diş sarımsak
- 30 g pirinç sirkesi
- 60 g bal
- 20 g tatlı chili sos (sweet chili sos)
-
60
g domates püresi
nebo 60 g domates sosu (bk. öneriler) - 30 g esmer şeker
- 50 g soya sosu (bk. öneriler)
- 20 g susam tohumu, kavrulmuş
- 2 taze soğan, sadece yeşil kısımları, ince dilimler halinde kesilmiş
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2983.8 kJ / 710.4 kcal
- Protein
- 45.9 g
- Sacharidy
- 85.4 g
- Tuk
- 19.7 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 2303.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
4 Std.
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1 godz.
Surimi ve Krem Peynirli Sushi
1 Std. 20 Min
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1 godz.
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50 min
Zencefilli Salata Sosu
10min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 20 Min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 min
Kadınbudu Köfte ve Patates Püresi
1 Std. 30 Min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25min
Parmesan Peynirli Risotto
30 min