Zařízení & příslušenství
Pilaf with fragrant tarka
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
8 portions
Suroviny
Pilaf
-
basmati rice300 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
saffron1 pinch
-
rose water1 tsp
-
salt2 tsp
-
ghee40 g
-
fresh curry leaves4
Tarka
-
brown onion60 g
-
ghee60 g
-
cinnamon quill1
-
cardamom pods seeds only4
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg1 pinch
Assembly
-
roasted salted cashew nuts cut into pieces50 g
-
lemon juice only (approx. 40 g)1
-
salt1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Sodík
859.4 mg
Protein
2.4 g
Kalorie
911.9 kJ /
217.1 kcal
Tuk
15.7 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Baked masala fish
1 godz. 15 min
Baked masala fish (MEATER+®)
1 godz. 15 min
Jeera rice (Cumin rice)
20 min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 godz. 20 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Hot and sour prawn soup
45 min
Biryani
1 godz. 25 min
Pilau rice
30 min
Tarka dal
30 min
Chai masala tea
15 min
Coriander chilli chutney
5 min
Spiced coriander prawns
25 min