Soda bread irlandais alias le pain paresseux

Soda bread irlandais alias le pain paresseux

4.9 9 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
8 portions

Suroviny

  • 250 g de farine de blé
  • 250 g de farine de blé complet
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 1 ½ c. à café de bicarbonate de sodium
  • 450 g de lait ribot
  • 30 g d'amandes émondées
  • 30 g de noisettes entières
  • 30 g d'abricots secs
  • 30 g de figues sèches

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 781.4 mg
Protein 9.9 g
Kalorie 1312.1 kJ / 313.6 kcal
Tuk 5.4 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 0.7 g
Sacharidy 56.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...