Kompatibilní verze
Soupe de pommes de terre au safran, au chorizo et aux noix de Saint-Jacques
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de ciboulette fraîche, hachée grossièrement (3 cm)
- 60 g d'huile d'olive
- 80 g d'échalotes, en quartiers
- 2 gousses d'ail
- 100 g de chorizo, en tranches ou en cubes (1 cm)
- 200 g de vin blanc
- 400 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes, émietté
- 2 pincées de pistils de safran
- ½ c. à café de poivre moulu
- 300 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, en cubes (1 cm)
- 250 g de noix de saint-jacques, environ 12 pièces
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g d'herbes aromatiques fraîches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1935.2 kJ / 462.5 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 581.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bagatelle au champagne et aux fruits rouges
3h 40min
Rochers feuilletés au praliné
1 godz. 5 min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Délice au Carambar
2h 30 min
Gâteau au chocolat noir, cœur coulant au chocolat blanc
1h 20 min
Fondant baulois aux pépites de caramel
8h
Mousse au chocolat croustillante
2h
Glace à la violette
12h
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30 min
Tarte au citron destructurée
20 min
Mousse chocolat noir-caramel
4h 45min
Cannelés bordelais
13h 30 min