Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 1000 g de patates douces (environ 6)
- 1000 g d'eau
- 220 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g de poivrons verts, en morceaux (4 cm)
- 250 g de poivrons rouges, en morceaux (4 cm)
- 300 g de courgettes, en morceaux (4 cm)
- 70 g d'huile d'olive
- 600 g de purée de tomates en conserve
- 2 c. à café de sel
- 5 - 6 pincée de poivre moulu
- 500 g de pâtes sèches, type conchiglie ou canneloni
- 220 g de thon en boîte au naturel, égoutté
- 40 g de beurre doux, en morceaux
- 500 g de lait
- 40 g de farine de blé
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1782.7 kJ / 426.1 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 718.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de patate douce
50min
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55min
Sauté de légumes et sauce aux cacahuètes
30min
Gratin de pâtes à la provençale
1h 15min
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1h 30min
Crumble de légumes au parmesan
1h
Lasagne aux lentilles corail et légumes d'été (sans gluten ni lactose)
1h 30min
Jambalaya de poulet
40min
Gratin de pomme de terre et céleri-rave
1h 10min
Gratin dauphinois au pesto rouge et comté
1h
Tagliatelle maison aux légumes et curry vert, sauce coco
1h 30min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45min