Zařízení & příslušenství
Fermenteret kål
Příprava 30min.
Celkový 48hod. 30min.
700 g
Suroviny
-
savoykål skåret i kiler (3 cm x 5 cm, for at passe til den brede del af påfyldningsrøret), adskil ikke bladene500 g
-
gulerødder200 g
-
sukker1 spsk
-
ingefær skrællet, skåret i skiver (2 mm)3 cm
-
fed hvidløg2
-
vand1000 g
-
salt20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 g
Sodík
3029 mg
Protein
1 g
Kalorie
166 kJ /
40 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Salater
5 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Krydret rødkål
1hod. 10min.
Cremede champignoner
Žádné hodnocení
Blomkålsris
10min.
Karry-rejer (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Falafel-vafler
Žádné hodnocení
Ris salat med grøntsager
Žádné hodnocení
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Žádné hodnocení
Bulgurhvede
Žádné hodnocení
Tostadas med kylling og raja
40min.
Asparges med citronkapers
Žádné hodnocení
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Žádné hodnocení
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Žádné hodnocení