Fermenteret kål

Fermenteret kål

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 48hod. 30min.
700 g

Suroviny

  • savoykål skåret i kiler (3 cm x 5 cm, for at passe til den brede del af påfyldningsrøret), adskil ikke bladene
    500 g
  • gulerødder
    200 g
  • sukker
    1 spsk
  • ingefær skrællet, skåret i skiver (2 mm)
    3 cm
  • fed hvidløg
    2
  • vand
    1000 g
  • salt
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 3029 mg
Protein 1 g
Kalorie 166 kJ / 40 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše