Tun- og avocadosalat med fermenterede løg

Tun- og avocadosalat med fermenterede løg

5.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 72hod. 30min.
4 portioner

Suroviny

Fermenterede løg (mindst to dage før)
  • rødløg halverede
    300 g
  • vand
    500 g
  • salt
    10 g
Avokadotunsalat
  • agurk halveret på langs
    1
  • tun i olie eller saltlage, drænet
    250 g
  • eddike
    3 spsk
  • olivenolie
    3 spsk
  • avokado i terninger (ca. 2-3 cm)
    1
  • solsikkekerne
    2 spsk
  • brøndkarse
    3 spsk
  • basilikum, frisk kun blade
    3 kviste
  • mynte, frisk kun blade
    3 kviste
    3 kviste persille, frisk, kun efterlader
  • salt efter smag
    ½ tsk
  • sort peber, friskkværnet efter smag
    ½ tsk

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1534 mg
Protein 21 g
Kalorie 1362 kJ / 326 kcal
Tuk 24 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše