Kompatibilní verze
Bouillon aux patates douce, poireaux, piment d'Espelette et à l'ail
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 gousses d'ail, coupées en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à café bombées de sel
- 1 c. à café rase de piment d'Espelette
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 5 branches de persil frais, effeuillées
- 300 g de patates douces, en morceaux (1 cm)
- 150 g de poireaux, en morceaux (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 634.2 kJ / 151.6 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 21.3 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 1228.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30min
Soupe de poireau gratinée
55min
Soupe espagnole chorizo, pois chiches et tomates
50min
Vichyssoise avec des pâtes
35 Min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45min
Riz djerbien aux blancs de poulet
1h
Bouillon détox au curcuma et aux légumes
30min
Soupe de potimarron
35 Min
Soupe de pomme de terre au curry
35 Min
Cabillaud au chorizo
35 Min
Goulasch aux légumes, pois chiches et chorizo
30min
Curry de cabillaud à la noix de coco
25 min