Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de blettes
- 400 g d'eau
- 400 g de saumon frais, sans la peau
- 200 g de ricotta
- 1 œuf
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 80 g de parmesan râpé
- du sel
- du poivre moulu
- 20 pâtes sèches, conchiglioni
- 300 g de sauce tomate
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2131 kJ / 510 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1h
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min
Cannellonis à l'artichaut, sauce tomate
1sa 35 dk
Roulés de poireau farcis au poulet
55 min
Involtini d'aubergine à la tomate
1h 10 min
Cannelloni aux blettes
1h 5 min
Rouleaux de paneer aux aubergines avec lentilles rouges et yaourt à la menthe
40 min
Rôti de veau au pesto roquette-basilic et ses légumes du soleil
3h 25min
Sauce tomate et oignons pour gratin de conchiglioni aux blettes
1h 10 min
Ravioli de légumes
1h
Tarte aux asperges, ricotta et basilic
2h 30 min
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
1h 15 min