Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g Wasser
- 200 g braune Linsen (Kochzeit 25 Minuten, ohne Einweichen)
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 30 g Olivenöl
- 3 Rispentomaten, in Stücken
- 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- ½ Bund Petersilie, frisch
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Ditalini Rigati
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2247.5 kJ / 537.5 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 97 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 9.9 g
Alternativní recepty
Linsen- und Bohnensuppe
40 min
Rigatoni mit Kürbis und Steinpilzpesto
40 min
Nudelsuppe mit Räuchertofu
35 min
Herzhafte Focaccia mit Kichererbsen
3 Std.
Ungarische Pilzsuppe
35 min
Minestrone mit Kichererbsen
40 min
Gemüse-Korma
55 min
Kerala Fisch Curry
30 min
Linguine mit Zitronen-Kräuter-Pesto
25 min
Thai Burger
30 min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1h
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2h 35min