Pasta e lenticchie
TM6 TM5

Pasta e lenticchie

3.6 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 1200 g Wasser
  • 200 g braune Linsen (Kochzeit 25 Minuten, ohne Einweichen)
  • 2 Knoblauchzehen
  • 1 Lorbeerblatt, getrocknet
  • 30 g Olivenöl
  • 3 Rispentomaten, in Stücken
  • 2 TL Salz
  • 1 Prise Pfeffer, gemahlen
  • ½ Bund Petersilie, frisch
  • 350 g Pasta getrocknet, Sorte Ditalini Rigati

Nutriční hodnoty
na 1 Portionen
Kalorie
2247.5 kJ / 537.5 kcal
Protein
21.8 g
Sacharidy
97 g
Tuk
2.8 g
Vláknina
9.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty