Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 1 Zweigchen Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 50 g Schalotten
- 50 g Olivenöl, nativ
-
4
Artischocken, gesäubert, in Scheiben geschnitten und in eine Schüssel mit Zitronenwasser getaucht
nebo 450 g Artischocken, tiefgekühlt und in Scheiben - 50 g grüne Erbsen, frisch oder tiefgekühlt
- 100 - 150 g Wasser
-
½
Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l)
nebo 1 gestr. TL Gemüsebouillon, selbstgemacht - 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Fusilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1904 kJ / 455 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1h
Polenta mit Pilzragout
45min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min
Risotto milanese
30min
Linsen-Moussaka
2h 30 min
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
35 Min
Lauwarmer Gerstensalat mit Gemüse und Poulet
45min
Steinpilzrisotto mit Brie
35 Min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1h
Crevettencurry mit Topinambur
45min
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50min