Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 1 Zweigchen Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 50 g Schalotten
- 50 g Olivenöl, nativ
-
4
Artischocken, gesäubert, in Scheiben geschnitten und in eine Schüssel mit Zitronenwasser getaucht
nebo 450 g Artischocken, tiefgekühlt und in Scheiben - 50 g grüne Erbsen, frisch oder tiefgekühlt
- 100 - 150 g Wasser
-
½
Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l)
nebo 1 gestr. TL Gemüsebouillon, selbstgemacht - 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Fusilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1904 kJ / 455 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linsen-Reis mit gebratenen Zwiebeln
45p
Ratatouille
40p
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50p
Penne alla Puttanesca
35 min
Gemüseeintopf
45p
Tomaten-Spinat-Pasta
35 min
Asiatische Gemüsereispfanne
55 min
Spaghettini mit Peperoni
50p
Crevettencurry
35 min
Quinoa-Taboulé mit Thon
40p
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40p