Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 50 g Dörrtomaten, in Öl, abgetropft
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer
- 650 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 200 g Quinoa (Kochzeit 20 Minuten)
- 500 g Broccoli in Röschen, Strunk grosszügig geschält, längs halbiert, in Scheiben (1 cm)
- 250 g Champignons, frisch, weiss oder braun, je nach Grösse geviertelt oder gesechstelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1752 kJ / 418 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Kichererbsen-Tomaten-Blinis
30 min
Gemüsecurry
1 godz.
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50 min
Ofenguck mit Zucchetti
1 Std. 10 Min
Indisches Gemüsecurry
1 Std. 10 Min
Kürbiscurry mit Poulet
45 min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1 godz.
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1 Std. 10 Min
Linsencurry
50 min
Spinatwähe
55 min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 min