Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g Gruyère Käse, in Stücken
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 420 g Weißwein, trocken
- 20 g Speisestärke
- 20 g Kirschwasser
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Muskat
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ - 1 TL Thymian, getrocknet, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3848 kJ / 920 kcal
- Protein
- 56 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 64 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sweet Hot Gazpacho
25 min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Mosterdsoep (Holländische Senfsuppe)
30 Min
Käsefondue
15 min.
Parmesan-Creme-brûlée
8h
Limetten-Ingwer-Mousse
8h 20min
Schupfnudeln mit Feigen-Walnuss-Sauce
30 Min
Weißweinsuppe
45 Min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30 min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 Min
Maronencremesuppe
1h 30 min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5h