Zařízení & příslušenství
Käsefondue (mediterran)
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 Portionen
Suroviny
-
Knoblauchzehen2
-
Gruyère Käse in Stücken600 g
-
Emmentaler in Stücken200 g
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft50 g
-
Weißwein trocken420 g
-
Speisestärke20 g
-
Kirschwasser20 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Muskat½ TL
-
Paprika edelsüß½ TL
-
Thymian, getrocknet nach Geschmack½ - 1 TL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
56 g
Kalorie
3848 kJ /
920 kcal
Tuk
64 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Finessen 6/2014
24 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Crème brûlée
6hod.
Crema catalana
40min.
Cheddar-Scones
45min.
Focaccia mit Salsiccia
2hod.
Limettencreme
45min.
Mosterdsoep (Holländische Senfsuppe)
30min.
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min.
Grober Senf
48hod.
Family-Käsefondue (alkoholfrei)
20min.
Käsefondue
15min.
Gorgonzola-Sauce
20min.
Risotto alla Milanese
35min.