Zařízení & příslušenství
Käsefondue (mediterran)
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 Portionen
Suroviny
-
Knoblauchzehen2
-
Gruyère Käse in Stücken600 g
-
Emmentaler in Stücken200 g
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft50 g
-
Weißwein trocken420 g
-
Speisestärke20 g
-
Kirschwasser20 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Muskat½ TL
-
Paprika edelsüß½ TL
-
Thymian, getrocknet nach Geschmack½ - 1 TL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
56 g
Kalorie
3848 kJ /
920 kcal
Tuk
64 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Finessen 6/2014
24 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Mojo Amarillo
45min.
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30min.
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2hod. 10min.
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1hod. 30min.
Iberico-Schinken-Creme
10min.
Parmesansüppchen
25min.
Frankfurter Kräuter-Pesto
15min.
Käse-Bier-Fondue
30min.
Parmesancreme
5min.
Käsefondue
15min.
Tapenade
5min.
Pilz-Pesto
40min.