Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g Gruyère Käse, in Stücken
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 420 g Weißwein, trocken
- 20 g Speisestärke
- 20 g Kirschwasser
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Muskat
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ - 1 TL Thymian, getrocknet, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3848 kJ / 920 kcal
- Protein
- 56 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 64 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gegrillte Knödel-Muffins mit Ananas
40 min
Italian Pancake
25 min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40 min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1h
Pilz-Crostini
45 min
Pilz-Pesto
40 min
Zitrus-Aioli
10 Min
Scones mit Camembert und Trauben
40 min
Balsamico-Gelee
5h 20 min.
Gorgonzola-Sauce
20min
Käsefondue
15 min
Zwiebelkuchen vom Blech (Rheinland-Pfalz)
1h 45min