Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g Gruyère Käse, in Stücken
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 420 g Weißwein, trocken
- 20 g Speisestärke
- 20 g Kirschwasser
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Muskat
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ - 1 TL Thymian, getrocknet, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3848 kJ / 920 kcal
- Protein
- 56 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 64 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aprikosensenf
30min
Gruyère-Butter mit Haselnüssen
1h 50 min
Parmesan-Tarte mit roher Tomatensauce
1h 30min
Tortilla-Würfel
45min
Ziegenkäsetarte
1h 25min
Käsesoufflés mit Salat
55min
Tarte Tatin mit Tomaten
1h 40min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 Min
Filet Wellington mit Maronen
1h
Kräuterbutter au Café de Paris
1h 10min
Iberico-Schinken-Creme
10 min
Käsefondue
15min