Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g getrocknete Steinpilze
- ½ TL grobes Meersalz
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Walnusshälften
- 400 g Champignons, halbiert
- 2 Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 70 g Olivenöl
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Zitronensaft
- 200 g Baguette, in 12 Scheiben (à 1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1970 kJ / 470 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 min
Champignons mit Blattspinat-Füllung
40min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 min
Focaccia Tonnata
1h 30min
Vol-au-vents mit Kabeljau
50min
Zucchinipiccata
35min
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1 godz. 20 min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20min
Auberginen-Schiffchen
1 godz. 15 min
Gefüllte Champignons mit Manchego
40min