Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g getrocknete Steinpilze
- ½ TL grobes Meersalz
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Walnusshälften
- 400 g Champignons, halbiert
- 2 Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 70 g Olivenöl
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Zitronensaft
- 200 g Baguette, in 12 Scheiben (à 1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1970 kJ / 470 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steinpilz-Frischkäse-Focaccia
2u.
Zucchini-Crostini
35min
Mozzarella-Carpaccio
40min
Spargelnudeln mit Pecorino-Hollandaise
1h
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
30min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 Min
Süßkartoffel-Focaccia mit Rotwein-Balsamico-Schalotten
2h 50min
Krabben-Päckchen
35min
Pilz-Cannelloni
1h 35min
Riesengarnelen in Cognac
20 Min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30min
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1h 15min