Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g getrocknete Steinpilze
- ½ TL grobes Meersalz
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Walnusshälften
- 400 g Champignons, halbiert
- 2 Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 70 g Olivenöl
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Zitronensaft
- 200 g Baguette, in 12 Scheiben (à 1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1970 kJ / 470 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min
Pilzza
1 godz. 20 min
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1h 15min
Pilz-Cannelloni
1 Std. 35 Min
Mini-Spargel-Quiches
1 Std. 10 Min
Tomaten-Cocktail
30min
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2h 10min
Frische Lasagne mit Spargel und Pilzen
2 Std.
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30min
Champignons mit Chorizo gefüllt
35min
Gefüllte Champignons mit Manchego
40min