Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Parmesan, in Stücken
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), abgetropft, in Stücken
- 130 g Mascarpone
- 8 Eier
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 30 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele, 2-3 mal durchgeschnitten
- 40 g Butter
- 250 g gemischter italienischer Aufschnitt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3146 kJ / 752 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 65 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche Lorraine
50 分钟
Risotto mit Varianten
40 分钟
Focaccia di Mandorla
2h
Risotto milanese
35 min
Polenta-Muffins
1 godz. 15 min
Piccata Milanese
30 分钟
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45 分钟
Polenta-Pie
1h 50min
Caponata-Crostini
4h 40min
Pissaladière
1 godz. 20 min
Vier-Käse-Quiche mit Bacon
1小时
Gnocchi alla romana
1小时