Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 克 水
- 400 克 羊排,任一種類
- 鹽
- 現磨黑胡椒粉
- 1 小撮 新鮮迷迭香
- 1 大匙 第戎芥末醬
- 2 克 新鮮薄荷葉 ,切碎
- 2 克 新鮮平葉巴西里 ,僅取葉,切碎
- 10 克 橄欖油
- 100 克 鴻喜菇 ,切段
- 3 根 迷你紅蘿蔔
- 黑胡椒粉
- 15 克 奶油
- 1 茶匙 醬油
- 第戎芥末醬
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2715.9 kJ / 649.1 kcal
- Protein
- 57.1 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Tuk
- 44.1 g
- Nasycený tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 1057.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Žádné hodnocení
鹹鬆餅吉拿棒佐辣味番茄沾醬
Žádné hodnocení
燻鮭菲達乳酪比利時鬆餅
Žádné hodnocení
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Žádné hodnocení
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Žádné hodnocení
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Žádné hodnocení
蒜香奶油明蝦
Žádné hodnocení
烤起司櫛瓜條佐優格醬
Žádné hodnocení
地瓜烤蘋果
Žádné hodnocení
潘尼朵尼蛋糕版
Žádné hodnocení
杏仁鹽味焦糖星星餅乾
Žádné hodnocení
梅干菜滷筍丁
Žádné hodnocení