Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de queso parmesano en trozos de 2 cm
- 500 g de agua
- 500 g de batatas peladas, en trozos
- 250 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal
- 300 - 400 g de aceite para freír
Salsa de gorgonzola
- 20 g de harina
- 20 g de mantequilla
- 300 g de leche
- 100 g de queso gorgonzola picante, en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado muy fino
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2350 kJ / 562 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 53.8 g
- Tuk
- 31.4 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ñoquis del 29
1 Std. 15 Min
Risotto con calabaza y roquefort
45 Min
Nuggets de patata y remolacha con salsa de yogur
1 Std.
Risotto de remolacha y queso de cabra
45 Min
Hummus de zanahoria
15 min
Ñoquis de zanahoria con crema de calabacín
1 Std. 20 Min
Puré rústico de patata y batata con romero
45 Min
Buñuelos de kale y gorgonzola
20 min
Mac and Cheese picante con salchichas
1 Std.
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1 Std. 10 Min
Arroz con calabaza
40 Min
Risotto de parmesano y tomates secos
35min