Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de queso parmesano en trozos de 2 cm
- 500 g de agua
- 500 g de batatas peladas, en trozos
- 250 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal
- 300 - 400 g de aceite para freír
Salsa de gorgonzola
- 20 g de harina
- 20 g de mantequilla
- 300 g de leche
- 100 g de queso gorgonzola picante, en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado muy fino
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2350 kJ / 562 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 53.8 g
- Tuk
- 31.4 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Malfatti de espinacas con setas
40min
Puré rústico de patata y batata con romero
45min
Ñoquis rellenos de mozzarella y pan rallado
2h
Risotto de remolacha y queso de cabra
45min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1 Std. 10 Min
Hamburguesas pulled pork con coleslaw (Cocción lenta)
5h
Ñoquis de espinacas con gorgonzola
1h 20min
Buñuelos de kale y gorgonzola
20min
Risotto con calabaza y roquefort
45min
Empanadas criollas
3 Std.
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2h 30min
Hamburguesa de carne deshilachada estilo BBQ (BBQ pulled pork buns)
1h 30min