Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema de queso Idiazabal
- 150 g de queso Idiazábal en trozos
- 40 g de mantequilla
- 200 g de nata (35% de grasa)
Salmorejo
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ diente de ajo
- 400 g de tomate maduro en cuartos
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de miga de pan blanco (del día anterior)
- 15 g de vinagre
- 50 - 80 g de jamón curado en dados para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 raciones
- Kalorie
- 1981 kJ / 473 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 12.7 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 19.9 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 822.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pudin de bonito y piquillos
5 godz. 10 min
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13 Std.
Muffins de huevo y beicon
45 Min
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6ωρ. 45 λεπτ.
Croqueta de gambón y berberecho en vaso
20min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1h 10min
Crema de anguila ahumada
40min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 Min
Vichyssoise de guisantes con chispa
40min
Rollo de piquillo con rúcula y nueces
5h 30min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 Min
Arroz rojo de carabineros
1h