Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema de queso Idiazabal
- 150 g de queso Idiazábal en trozos
- 40 g de mantequilla
- 200 g de nata (35% de grasa)
Salmorejo
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ diente de ajo
- 400 g de tomate maduro en cuartos
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de miga de pan blanco (del día anterior)
- 15 g de vinagre
- 50 - 80 g de jamón curado en dados para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 raciones
- Kalorie
- 1981 kJ / 473 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 12.7 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 19.9 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 822.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolitas de queso con confitura de pimientos
40 min
Tarta fría de espárragos y guisantes
5h 15min
Minitartaletas de espinaca y alcachofa
20min
Panecillos con langostinos, rúcula y manzana
15min
Saquito de camembert
30 min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Minisoufflés de parmesano
1h
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1h 10 min
Bisque de langostinos a la vainilla
1h
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13h
Huevos a la húngara
45min
Flan de salmorejo
4u. 20min