Crema de queso Idiazabal con salmorejo

Crema de queso Idiazabal con salmorejo

4.3 16 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 raciones

Suroviny

Crema de queso Idiazabal
  • 150 g de queso Idiazábal en trozos
  • 40 g de mantequilla
  • 200 g de nata (35% de grasa)
Salmorejo
  • 60 g de aceite de oliva virgen extra
  • ½ diente de ajo
  • 400 g de tomate maduro en cuartos
  • ½ cucharadita de sal
  • 50 g de miga de pan blanco (del día anterior)
  • 15 g de vinagre
  • 50 - 80 g de jamón curado en dados para decorar

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 raciones

Sodík 822.9 mg
Protein 8.6 g
Kalorie 1981 kJ / 473 kcal
Tuk 44 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 19.9 g
Sacharidy 12.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...