Magret de pato con foie y salsa de Pedro Ximénez

4.0 4 hodnocení
Příprava 2hod.
Celkový 2hod. 30min.
6 raciones

Suroviny

  • 100 g de higos secos (sin el rabito y en mitades)
  • 40 g de azúcar
  • 20 g de vinagre de jerez
  • 200 g de vino Pedro Ximénez
  • 2 magrets de pato
  • 200 g de nata (35% de grasa)
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 120 - 125 g de foie mi-cuit de pato (en rodajas de 1 cm)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 299.7 mg
Protein 13.8 g
Kalorie 1602 kJ / 383 kcal
Tuk 22.9 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 10.6 g
Sacharidy 23.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...