Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g d'eau
- 50 g de flocons de bonite séchée (katsuobushi)
- 3 champignons shiitaké déshydratés
- 15 g d'algues kombu
- 2 filets de bar (ou autre poisson blanc), sans peau ni arêtes
- huile, pour le plateau vapeur
- 4 champignons de Paris frais (ou autres champignons)
- ½ blanc de poireau, émincé
- 1 c. à soupe d'algues wakamé séchées
- 35 g de pâte de miso rouge (akamiso)
- 400 g de tofu soyeux, en gros dés
- 2 cives, émincées
- 160 g de nouilles soba
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 899 kJ / 215 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Soupe thaïe aux crevettes
30min
Sichuan spaghetti
Žádné hodnocení
Confiture d’oranges au kiwi et au gingembre
Žádné hodnocení
Soupe froide au kimchi 🌶️🌶️
10min
Gâteau de riz gluant végan à la mangue
11 Std.
Rochers à la banane
15min
Tiramisu sans lactose
12sa 30 dk
Lait au grué de cacao (Métrique)
10min
Cheesecake cuit
3h 10min
Tiramisu sans lactose
12sa 30 dk
Poulet thaï et riz gluant
8 Std. 40 Min
Cookies au chocolat
45 min