Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g d'eau
- 50 g de flocons de bonite séchée (katsuobushi)
- 3 champignons shiitaké déshydratés
- 15 g d'algues kombu
- 2 filets de bar (ou autre poisson blanc), sans peau ni arêtes
- huile, pour le plateau vapeur
- 4 champignons de Paris frais (ou autres champignons)
- ½ blanc de poireau, émincé
- 1 c. à soupe d'algues wakamé séchées
- 35 g de pâte de miso rouge (akamiso)
- 400 g de tofu soyeux, en gros dés
- 2 cives, émincées
- 160 g de nouilles soba
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 899 kJ / 215 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Pain moulé aux graines
3 Std. 50 Min
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1h
Craquelins à la pulpe végétale
11 Std. 30 Min
Granité noix de coco, ananas et rhum
5min
Crêpes au pavot et rhubarbe
55min
Lait frappé doré (Matthew Kenney)
Žádné hodnocení
Lait d'amande à la poire
10min
Poisson à la thaïe
1h
Shot de jus détox céleri et menthe
10min
Bouillon asiatique au poisson
35min
Gâteau aux pommes et aux dattes sans gluten
1h 30min
Yogourt glacé aux fraises et aux pitayas
10min