Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g d'eau froide
- 200 g de lentilles vertes sèches
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 c. à soupe de purée d'amande complète
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ gousse d'ail
- 2 pincées de curry en poudre
- 1 pincée de curcuma en poudre
- 2 pincées de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 806.8 kJ / 192.8 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 22.7 g
- Tuk
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 56.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartare de champignons
35min
Curry d'aubergine
50min
Curry de pois chiches, orzo et épinards
30min
Aubergines tandoori
35min
Sorbet citron-estragon et biscuits à la noisette
12h 25min
Houmous haricots blancs et avocat
10min
Balwza (crème tunisienne aux noisettes)
1h 25min
Velouté d'aubergine
45 min
Houmous de lentilles corail et poivron
1u. 20min
Houmous au yaourt à la grecque et herbes
10min
Omelette grecque vapeur à la feta et menthe
30min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10min