Houmous de lentilles à la purée d'amande

Houmous de lentilles à la purée d'amande

4.7 9 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 55min.
6 portions

Suroviny

  • 650 g d'eau froide
  • 200 g de lentilles vertes sèches
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 2 c. à soupe de purée d'amande complète
  • 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • ½ gousse d'ail
  • 2 pincées de curry en poudre
  • 1 pincée de curcuma en poudre
  • 2 pincées de sel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 56.8 mg
Protein 9.4 g
Kalorie 806.8 kJ / 192.8 kcal
Tuk 7.8 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sacharidy 22.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...