
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gram smør
- 130 gram løg opdelt
- 2 fed hvidløg
- ½ kiwi juice, (valgfrit)
- 680 gram højreb, oksekød skåret i strimler
- 15 gram tomatpure
- 280 gram svampe, friske skåret i skiver
- 1 terning oksebouillon
-
2
tsk hvedemel
nebo 2 tsk majsmel - 1 tsk dijonsennep
- 55 gram hvidvin
- 1 tsk salt, fint
- 1 knivspids sort peber, stødt
- 140 gram piskefløde
- persille, frisk hakket, til pynt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 607 kcal / 2538 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 44 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 23 g
- Sodík
- 736 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffelmos med kødsovs og gulerod
50min
Dampet kylling med feta- og kålsalat
Žádné hodnocení
Cider-saltede svinekoteletter med æbledressing
2hod. 20min
Svinemørbrad med fennikelcreme og rodfrugtpuré
1hod.
Kødboller i tomatsauce med ris
Žádné hodnocení
Sursøde spareribs
Žádné hodnocení
Sticky sesamkylling
40min
Farsbrød
Žádné hodnocení
Kyllingestrimler i tomatsauce (tinga de pollo)
30min
Piri Piri kylling med salat
Žádné hodnocení
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Žádné hodnocení
Provencalsk kylling
Žádné hodnocení