
Zařízení & příslušenství
Marokkansk kylling med blomkålscouscous
Příprava 20min
Celkový 25min
4 portioner
Suroviny
-
mandler70 g
-
rødløg1
-
fed hvidløg3
-
koriander, frisk blade og stængler5 - 6 kviste
-
paprika½ tsk
-
kanel, stødt1 - 2 knivspidser
-
ekstra jomfruolivenolie20 g
-
havsalt½ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
spidskommen, stødt1 ½ tsk
-
ingefær, stødt¼ tsk
-
kyllingelår, med eller uden skind, med ben skåret i stykker (2-3 cm)600 g
-
blomkål delt i buketter500 g
-
smør20 g
-
vand500 g
-
citron kun juice, efter smag½ - 1
-
bredbladet persille, frisk kun blade, groft hakket5 - 8 kviste
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
409 kcal /
1726 kJ
Protein
34 g
Tuk
26 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
6 g
Sodík
606 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sam Wood
16 recept
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se Vám také líbit...
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
25min
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení