
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g mandler
- 1 rødløg
- 3 fed hvidløg
- 5 - 6 kviste koriander, frisk blade og stængler
- ½ tsk paprika
- 1 - 2 knivspidser kanel, stødt
- 20 g ekstra jomfruolivenolie
- ½ tsk havsalt
- ¼ tsk sort peber, stødt
- 1 ½ tsk spidskommen, stødt
- ¼ tsk ingefær, stødt
- 600 g kyllingelår, med eller uden skind, med ben skåret i stykker (2-3 cm)
- 500 g blomkål delt i buketter
- 20 g smør
- 500 g vand
- ½ - 1 citron kun juice, efter smag
- 5 - 8 kviste bredbladet persille, frisk kun blade, groft hakket
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 409 kcal / 1726 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 606 mg