
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Forberedelse
- 5 kviste bredbladet persille, frisk stængler og blade
- 1 tsk ekstra jomfruolivenolie
- 1 spsk æblecidereddike
- havsalt efter smag
- 1 spsk dijonsennep
- sort peber, stødt efter smag
Grønkålssalat
- 150 g gulerødder skåret i stykker
- 40 g rødløg
- 150 g rødkål skåret i stykker
- 150 g courgette skåret i stykker
- 4 blade grønkål stilke fjernet og strimlet
Kalkunfrikadeller
- 40 g rødløg
- 100 g courgette skåret i stykker
- 1 skalotteløg
-
500
g kalkun, hakket (Se tip)
nebo 500 g kyllingefars - 1 æg
- 1 spsk rød karrypasta
- ekstra jomfruolivenolie til stegning
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 345 kcal / 1451 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 571 mg