Kimchi og grønsagsris med spejlæg
TM6

Kimchi og grønsagsris med spejlæg

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 150 g kimchi
  • 1 fed hvidløg
  • 30 g sesamolie, koldpresset, lys eller mørk
    nebo 30 g olivenolie
  • 100 g gulerødder skåret i skiver (ca. 0,5 cm)
  • 100 g edamamebønner, frosne
    nebo 100 g ærter, frost
  • 100 g shiitake svampe, tørrede skåret i skiver (ca. 0,5 cm)
    nebo 100 g svampe, friske skåret i skiver (ca. 0,5 cm)
  • 250 g ris
  • 50 g majs, dåse
  • 500 - 520 g vand
  • 1 spsk grøntsagsbouillon
  • 1 - 2 spsk vegetabilsk olie
  • 4 æg
  • ½ - 1 tsk salt
  • 1 nori tang smuldret eller skåret i strimler (3 cm x 0,5 cm) til pynt (se tip)
  • 2 spsk ristede sesamfrø

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
357 kcal / 1492 kJ
Protein
13 g
Tuk
21 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
4 g
Sodík
638 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše