
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g kyllingebryst skåret i stykker
- 200 g blandede grøntsager svampe, gulerødder, selleristilk osv.
- 70 g olivenolie
- 20 g tomatpure
- 1 portion grøntsagsbouillon en terning
-
100
g hakkede tomater
nebo 100 g tomat - 40 g rødvin
- ½ tsk salt
- 2 - 3 knivspidser sort peber, stødt
Polenta
- 50 g cheddar i terninger (3 cm)
- 500 g vand
- 400 g mælk
- 1 portion grøntsagsbouillon en terning
- 200 g polentamel ca. 4 minutters kogetid
- 1 tsk salt
- 60 g smør skåret i stykker
-
1
kviste timian, frisk til garnering
nebo 1 kviste persille, frisk til garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 728 kcal / 3044 kJ
- Protein
- 41 g
- Tuk
- 53 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Sodík
- 1363 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dampet laks med ingefærsglaze
30min
Safron kartoffelsuppe med kammuslinger
Žádné hodnocení
Spaghetti med græskar og hasselnød
30min
Bagt løgsuppe med chorizo
Žádné hodnocení
Shakshuka i tomater med mozzarella og quinoa
30min
Smoothie og pandekager med rismel (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Cremet tomatsuppe og farserede peberfrugter (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Bagt kvark med skinke og grøntsager
Žádné hodnocení
Kyllingelår med peanutsauce og ris
Žádné hodnocení
Kylling a la Cubata
Žádné hodnocení
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Žádné hodnocení
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Žádné hodnocení