Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di mandorle tostate non salate
- 80 g di zucchero semolato
- 250 g di panna (30-40% di grassi)
- 250 g di latte intero
- 1 fialetta di aroma di mandorla
- 10 g di fruttosio
- 3 g di agar agar
Gelatina all’arancia
- 250 g di succo d'arancia filtrato
- 10 g di zucchero semolato
- 2 g di agar agar
- ½ limone, il succo spremuto fresco
Terminare la preparazione
- 50 g di cioccolato fondente
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 9707.8 kJ / 2320.2 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Sacharidy
- 185.5 g
- Tuk
- 165.9 g
- Nasycený tuk
- 76.3 g
- Vláknina
- 15.5 g
- Sodík
- 633.5 mg
Alternativní recepty
Impasto per pane veloce
45min
Panada sarda di salsiccia e patate
45min
Bignè craquelin
2 Std.
Yogurt allo skyr
12 Std.
Pane alle noci al Varoma
3 Std. 30 Min
Bimby® è casa: Risotto
1 Std. 15 Min
Bignè arcobaleno
2 Std.
Il mio 1° yogurt
9h 10min
Fairy bread (Pane fatato)
7h
Affogato alla banana
10 godz. 55 min
Alberelli di cioccolato con gelatina ai lamponi
1h
Zavata carsolina
5h