
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di mandorle tostate non salate
- 80 g di zucchero semolato
- 250 g di panna (30-40% di grassi)
- 250 g di latte intero
- 1 fialetta di aroma di mandorla
- 10 g di fruttosio
- 3 g di agar agar
Gelatina all’arancia
- 250 g di succo d'arancia filtrato
- 10 g di zucchero semolato
- 2 g di agar agar
- ½ limone il succo spremuto fresco
Terminare la preparazione
- 50 g di cioccolato fondente
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 2320.2 kcal / 9707.8 kJ
- Protein
- 36.3 g
- Tuk
- 165.9 g
- Sacharidy
- 185.5 g
- Vláknina
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 76.3 g
- Sodík
- 633.5 mg
Alternativní recepty
Smoothie ACE
10min
Tagliatelle di zucca con salsiccia, Gorgonzola e noci
Žádné hodnocení
Yogurt allo skyr
12hod.
Moddizzosu di patate
7hod.
Toast al burro matcha
Žádné hodnocení
Yogurt ai mirtilli (TM6)
12hod.
Gelato al melone
15min
Zavata carsolina
5hod.
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1hod. 30min
Grissini intrecciati alla paprika
2hod. 30min
Trecce dolci
4hod.
Pane all'acqua
4hod.