Gelato al dolce rustico abruzzese

Gelato al dolce rustico abruzzese

3.7 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 10hod. 30min.
500 g

Suroviny

  • 80 g di mandorle tostate non salate
  • 80 g di zucchero semolato
  • 250 g di panna (30-40% di grassi)
  • 250 g di latte intero
  • 1 fialetta di aroma di mandorla
  • 10 g di fruttosio
  • 3 g di agar agar
Gelatina all’arancia
  • 250 g di succo d'arancia filtrato
  • 10 g di zucchero semolato
  • 2 g di agar agar
  • ½ limone il succo spremuto fresco
Terminare la preparazione
  • 50 g di cioccolato fondente

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 500 g

Sodík 633.5 mg
Protein 36.3 g
Kalorie 9707.8 kJ / 2320.2 kcal
Tuk 165.9 g
Vláknina 15.5 g
Nasycený tuk 76.3 g
Sacharidy 185.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...