Gelato al parrozzo

Gelato al parrozzo

3.7 3 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 10hod. 30min
500 g

Suroviny

  • di mandorle tostate non salate
    80 g
  • di zucchero semolato
    80 g
  • di panna (30-40% di grassi)
    250 g
  • di latte intero
    250 g
  • fialetta di aroma di mandorla
    1
  • di fruttosio
    10 g
  • di agar agar
    3 g
Gelatina all’arancia
  • di succo d'arancia filtrato
    250 g
  • di zucchero semolato
    10 g
  • di agar agar
    2 g
  • limone il succo spremuto fresco
    ½
Terminare la preparazione
  • di cioccolato fondente
    50 g

Nutriční hodnoty na 500 g

Kalorie 2320.2 kcal / 9707.8 kJ
Protein 36.3 g
Tuk 165.9 g
Sacharidy 185.5 g
Vláknina 15.5 g
Nasycený tuk 76.3 g
Sodík 633.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...