Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base gelato alla cannella
- 30 g di destrosio
- 10 g di latte in polvere, magro
- 3 g di cannella in polvere + q.b.
- 150 g di zucchero
- 2 g di farina di semi di carrube
- 1 g di gomma di guar (vedere consigli)
- 1 tuorlo (20 g circa)
- 500 g di latte intero
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
Gelèe al vino rosso
- 180 g di vino rosso fruttato
- 70 g di zucchero
- 7 g di pectina in polvere (vedere consigli)
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco, filtrato
Terminare la preprazione
- cialde a bastoncino, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1351 kJ / 322.8 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 9.4 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 55.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa caramello al caffè
45 Min
Gelato fior di latte
16h 25min
Caramelle toffee alle mandorle
1 Std. 45 Min
Caramelle toffee
2 Std.
Gelée alla melagrana
3h 10min
Gelato al cocco e ananas con biscotti allo zenzero (senza lattosio)
11 godz.
Malto d'orzo
51 godz.
Torrone morbido
6h 20 min
Torrone alle mandorle
3 Std. 20 Min
Gelato al caramello salato (TM6)
14h
Cioccolatini ripieni
4h
Cestini di crema al caffè
4h