Ghiaccioli di prugne e albicocche secche

Ghiaccioli di prugne e albicocche secche

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 6hod. 30min.
6 pezzi

Suroviny

  • 100 g di albicocche secche denocciolate a metà
  • 500 g di prugne secche denocciolate a pezzi
  • 200 g di cubetti di ghiaccio
  • 30 g di succo di limone, spremuto fresco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 4.2 mg
Protein 2.4 g
Kalorie 1008.1 kJ / 240.9 kcal
Tuk 0.5 g
Vláknina 7.3 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 63.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...