Ghiaccioli di prugne e albicocche secche
TM6 TM5

Ghiaccioli di prugne e albicocche secche

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 100 g di albicocche secche denocciolate a metà
  • 500 g di prugne secche denocciolate a pezzi
  • 200 g di cubetti di ghiaccio
  • 30 g di succo di limone, spremuto fresco

Nutriční hodnoty
na 1 pezzo
Kalorie
1008.1 kJ / 240.9 kcal
Protein
2.4 g
Sacharidy
63.8 g
Tuk
0.5 g
Nasycený tuk
0.1 g
Vláknina
7.3 g
Sodík
4.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty