Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di cipolla, in quarti
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (4 cm)
- 100 g di porro, la parte bianca, a pezzi (4 cm)
- 120 g di sedano, a pezzi (4 cm)
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 2 foglie di alloro secche
- 900 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo di pollo (vedere consigli)
nebo 1 dado per brodo di pollo sbriciolato (vedere consigli) - 800 g di sovracosce di pollo con la pelle
- 80 g di orzo perlato, sciacquato e scolato
- Nutriční hodnoty
- na 140 g
- Kalorie
- 776 kJ / 183 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 9.2 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 0.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Strudel di couscous e verdure con salsa allo yogurt
50 min
Pollo in salsa di peperoni con couscous di zucchine e feta
Žádné hodnocení
Spaghetti al ragù di nocciole
30min
Vellutata di patate e spigola (6-7 mesi)
Žádné hodnocení
Risotto ai cavoletti di Bruxelles con pancetta
30min
Carne con verdure con riso
15min
Spaghetti cinesi con verdure
40min
Dado di pesce
Žádné hodnocení
Zuppa cinese di noodles e funghi
Žádné hodnocení
Patate dolci e lenticchie
Žádné hodnocení
Spring rolls vietnamiti (Cha gio)
1 Std. 30 Min
Crema di patate, lattuga e riso
Žádné hodnocení