Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 15 g di pinoli
- 75 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
Salmone, fagioli verdi e riso
- 4 filetti di filetti di salmone fresco, senza pelle e senza lische
- 1200 g di acqua
- 200 g di riso basmati
- 400 g di fagiolini verdi freschi, a pezzi (2 cm), puniti delle estremità
- 1 cucchiaio di burro
- 1 cucchiaino di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 160 g
- Kalorie
- 1224 kJ / 294 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 0.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carote e patate dolci al vapore
30 Min
Broccoli e zucchine al vapore
30 Min
Crocchette di sgombro e patate
1 Std. 15 Min
Ombrina al vapore, verdure e riso pilaf
45 Min
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40 Min
Toast al burro matcha
Žádné hodnocení
Patate fritte a fiammifero (Kartoffelstroh)
25 Min
Ghiaccioli Moscow Mule
7 godz. 30 min
Salmone al vapore con piselli e riso
1 Std.
Stufato caraibico con tortino di riso a vapore
9h 15min
Zuppa di verdure con involtini di sogliola
40 Min
Stufato con patate e champignon
1 Std.