Tiborna de legumes de primavera

5.0 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 doses

Suroviny

  • acelga
    230 g
  • pão alentejano
    4 fatias de
  • sal mais q.b. p/ temperar
    ½ c. chá de
  • ovos
    4
  • água
    1000 g
  • azeite mais q.b. p/ regar
    20 g
  • chalota cortada em lâminas
    120 g
  • espargos verdes laminados
    150 g
  • Cebolinho picado q.b. p/ polvilhar
  • Pimenta q.b. p/ polvilhar

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 706.9 mg
Protein 13.1 g
Kalorie 1157.4 kJ / 276.6 kcal
Tuk 14.4 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 3.2 g
Sacharidy 24.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...