
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g azeite
- 6 dentes de alho
- 1500 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos (3 cm aprox.)
- 200 g pimento vermelho cortado em tiras (0,5 x 5 cm aprox.)
- 3 c. sopa de farinha
- 200 g vinho branco
- ½ c. chá de pimenta preta
- 1 c. chá de paprika fumada
-
1
c. chá de orégãos
nebo 1 c. chá de orégãos frescos - 2 - 3 folhas de louro
- 1 - 1 ½ c. chá de sal
- 800 g batata cortada em pedaços (3x4 cm aprox.)
- Salsa q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 334.8 kcal / 1400.8 kJ
- Protein
- 32.9 g
- Tuk
- 11.4 g
- Sacharidy
- 20.2 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Sodík
- 422.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almôndegas de frango, Penne com molho de tomate e Maçãs cozidas
1hod.
Menu: Almôndegas de frango, penne com molho de tomate e chouriço e Maçã com caramelo
1hod.
Menu: Arroz de pimentos com gambas e Salada de fruta em papelote
40min
Almôndegas com legumes estufados
45min
Rolo de massa fresca com ricota, espinafres e abóbora
Žádné hodnocení
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50min
Carne de vaca picante com pera
50min
Frango com arroz à Bracarense
1hod.
Guisado de vitela, cogumelos e pimentos
8hod. 30min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1hod. 30min
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1hod. 10min
Frango à Gomes de Sá
1hod. 20min