Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g azeite
- 6 dentes de alho
- 1500 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos (3 cm aprox.)
- 200 g pimento vermelho cortado em tiras (0,5 x 5 cm aprox.)
- 3 c. sopa de farinha
- 200 g vinho branco
- ½ c. chá de pimenta preta
- 1 c. chá de paprika fumada
-
1
c. chá de orégãos
nebo 1 c. chá de orégãos frescos - 2 - 3 folhas de louro
- 1 - 1 ½ c. chá de sal
- 800 g batata cortada em pedaços (3x4 cm aprox.)
- Salsa q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1400.8 kJ / 334.8 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Sacharidy
- 20.2 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 422.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli com frango e azeitonas
50min
Jardineira de frango
35min
Frango picante com batatas e molho de coentros
4h 30min
Pão ralado com alho e ervas aromáticas
5 Min
Magia em sua casa - 3 níveis
1 Std. 20 Min
Arroz de cenoura
30min
Rancho
13sa 35 dk
Guisado de porco com puré de batata
9 Std.
Bolas proteicas de sésamo e de amendoim
25min
Arroz de ervilhas com salsichas
30min
Bolo de ananás Retro na Varoma
1h
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1h 30min