Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Embrulhos
- 1000 g água
- 12 folhas de couve-lombarda
- 80 g sobras de pão
- 150 g presunto cortado em pedaços
- 30 g bacon cortado em pedaços
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
-
1
c. chá de caldo de legumes
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 150 g carne de vaca picada
- 100 g carne de porco picada
- 2 gemas de ovo
- 25 g vinho branco
- 10 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Arroz
- 100 g cebola
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 400 g tomate em pedaços
- 30 g vinho branco
- 600 g água
- 1 c. chá de sal
- 350 g arroz agulha
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2248 kJ / 537.3 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 60.7 g
- Tuk
- 21.4 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 1599.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pernas de frango com favas e molho de tomate
1 godz. 45 min
Farfalle com bacon e cogumelos
55 min
Carbonara de salsichas
40 min
Tarteletes de chocolate e gengibre da Cristina Sobrinho
1 godz.
Frango com pêssego, ervas de Provence e arroz
1 godz.
Favas no forno
1 godz.
Salada de batata com atum e ovo
40 min
Batata frita crocante (Kartoffelstroh) - TM6
Žádné hodnocení
Menu: Ratatouille, legumes com grão e ovos e molho de espargos
1 godz.
Bolo de canela
40 min
Ervilhas com hortelã
30 min
Pataniscas de legumes e fiambre com arroz de feijão
50 min