Arroz de bacalhau com feijão e espinafres

4.3 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
8 doses

Suroviny

  • dentes de alho
    4
  • coentros cortados em pedaços
    15 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    70 g
  • pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm aprox.)
    200 g
  • cebola cortado em pedaços (2 cm aprox.)
    170 g
  • postas de bacalhau demolhado
    700 g
  • feijão-encarnado cozido e escorrido
    500 g
  • espinafres descongelados
    400 g
  • água
    900 g
  • tomate em pedaços
    100 g
  • sal
    1 c. chá de
  • caldo de peixe caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de peixe
  • arroz agulha
    350 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 6675.3 mg
Protein 63.7 g
Kalorie 2431.8 kJ / 581.2 kcal
Tuk 12.1 g
Vláknina 6.2 g
Nasycený tuk 1.9 g
Sacharidy 51.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...