Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de dátiles deshuesados
- 150 g de cerveza oscura
- 150 g de agua mineral gasificada
-
2
cucharadas de melaza, de cebada de caña
nebo 2 cucharadas de melaza - 50 g de aceite de oliva extra virgen (y un poco más para pincelar el molde y la masa)
- 30 g de levadura fresca
- 350 g de harina de trigo integral
- 50 g de harina de espelta
- 100 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 10 g de sal
- 1 cucharada semillas de ajonjolí
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanadas
- Kalorie
- 943 kJ / 226 kcal
- Protein
- 5.08 g
- Sacharidy
- 38.73 g
- Tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 3.89 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con calabacita y tocino
35min
Concentrado de caldo de verdura
50min
Pan de leche con nueces
1h 50 min
Focaccia con cebolla, aceitunas y romero
1h
Barritas de avena y frutos rojos
55 min
Stollen
1h 20 min
Espuma de frutos rojos
10 min
Pasta fresca básica
25 min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 Std. 50 Min
Huevos Quimbo
1h 5min
Galletitas integrales de naranja
40 Min
Focaccia de papa y romero
1h 40 min