![Broccoli, red capsicum and pine nut salad Broccoli, red capsicum and pine nut salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5B46C09F-3B65-4880-A250-8B31EBC6373C/Derivates/AD5CF932-5BFE-4029-A06C-936F9380D778.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g broccoli, cut into florets
- 1 red capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces
- 1 red apple (approx. 100 g), cut into quarters
- 30 g pine nuts (see Tips)
- 25 g olive oil
- 15 g white balsamic vinegar (see Tips)
- 1 tsp honey
- 1 ½ tsp mustard, of choice
- 1 tsp sea salt (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 487.6 kJ / 116.5 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 345.8 mg
Alternativní recepty
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25 min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Beetroot salad
10p
Curried cauliflower salad
40p
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20p
Broccoli salad
10p
Herb and garlic dip
5 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10p
Pumpkin tahini smash
40p
Cheese and bacon scones
35 Min
Pumpkin and ginger soup
35 Min