Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 400 g de poivrons jaunes, coupés en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de tomates concassées en conserve
- 100 g d'eau
- 40 g de concentré de tomate
- 20 g de jus de citron
- 1 c. à café de paprika fumé, moulu
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- ½ c. à café de poivre moulu
- 1 ¼ c. à café de sel
- 2 avocats
- 2 - 3 c. à soupe de tahini
- ½ bouquet de coriandre fraîche,ciselé
- 4 tranches de pain
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2090.4 kJ / 499.6 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 47.4 g
- Tuk
- 33.2 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 13.6 g
- Sodík
- 1093.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de patate douce
50min
Chakchouka aux œufs
50min
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40min
Curry d'épinards à la feta
35min
Poivrons farcis au riz persillé
45 min
Curry d'aubergine
50min
Tajine d'aubergine au piment
30min
Cari légumes au massalé
40min
Pilaf chypriote de riz et lentilles
45 min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1u. 20min
Colombo de légumes
1 Std. 5 Min
Chakchouka à la feta
1u.