
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 100 g di fagiolini verdi freschi puliti e tagliati a metà se grandi
- 80 g di taccole fresche pulite e tagliate a pezzi (3 cm)
- succo di limone a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 30 g
- Kalorie
- 9 kcal / 36 kJ
- Protein
- 0.6 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20min
Patate e zucca al vapore
25min
Carote e patate dolci al vapore
30min
Broccoli e zucchine al vapore
30min
Arrosto di vitello con asparagi confit
2hod.
Nasello al vapore con riso e verdure
30min
Sogliola al vapore con piselli
40min
Petto di pollo e verdure insaporite
45min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min
Contorno di cavolfiore al forno
30min
Finocchi gratinati
30min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min