Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 100 g di fagiolini verdi freschi, puliti e tagliati a metà se grandi
- 80 g di taccole fresche, pulite e tagliate a pezzi (3 cm)
- succo di limone, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 30 g
- Kalorie
- 36 kJ / 9 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Finocchi gratinati
30 min
Carote e patate dolci al vapore
30 min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Sogliola al vapore con piselli
40min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Broccoli e zucchine al vapore
30 min
Fagiolini in gremolada
30 min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 min
Patate e zucca al vapore
25min
Insalata di cavolo cappuccio, carote e pollo alla Vietnamita
30 min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min