Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 100 g di fagiolini verdi freschi, puliti e tagliati a metà se grandi
- 80 g di taccole fresche, pulite e tagliate a pezzi (3 cm)
- succo di limone, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 30 g
- Kalorie
- 36 kJ / 9 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Finocchi gratinati
30 Min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 Min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 Min
Carote e patate dolci al vapore
30 Min
Broccoli e zucchine al vapore
30 Min
Patate e zucca al vapore
25 Min
Fagiolini in gremolada
30 Min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20 Min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 Min
Menù: Insalata e merluzzo a vapore; Clafoutis alla frutta
1 Std.
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 Min
Patate lesse
40 Min