Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto di pomodori secchi
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di mandorle pelate
- 80 g di pomodori secchi
- 40 g di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- ¼ spicchio di aglio senz'anima
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Farro perlato
- 300 g di farro perlato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
- 550 g di acqua
- 200 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2783.8 kJ / 665.3 kcal
- Protein
- 32.1 g
- Sacharidy
- 60.1 g
- Tuk
- 34.6 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 8.7 g
- Sodík
- 627.1 mg
Alternativní recepty
Cottura del farro perlato
35min
Couscous vegetariano
30 min
Orzo con pomodorini, ceci e zucchine
35min
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30 min
Insalata di cereali con carote al curry, tonno e ceci
40 Min
Insalata di orzo
40 Min
Farro alla nizzarda
40 Min
Insalata di orzo con pesto e gamberetti
30 min
Insalata di farro e pollo (TM6)
45 min
Insalata di farro perlato alla greca
30 min
Insalata di farro vegetariana
1h 30 min
Farro al pesto e fagiolini
30 min