Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di zenzero fresco, pelato e a listarelle
- 150 g di cipolla rossa a listarelle
- 150 g di zucchine a listarelle
- 150 g di carote, pelate e a listarelle
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di code di gambero fresche, sgusciate e pulite
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 18.2 g
- Nasycený tuk
- 112.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 Min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25 min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30 min
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30 min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20 min
Verdure miste insaporite
30 min
Spiedini di salmone, riso basmati e insalata di asparagi
35min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30 min
Gamberi insaporiti
15min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Filetto di pesce al vapore con salsa al pomodoro e olive (TM6)
40 Min