Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla rossa a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di cavolo cappuccio viola, a listarelle
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale
- 150 g di Gorgonzola a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1983.8 kJ / 474.3 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 66.4 g
- Tuk
- 18.1 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 243.4 mg
Alternativní recepty
Risotto al cappuccio viola e robiola
35 Min
Risotto radicchio e pancetta
40 Min
Tagliolini al radicchio rosso
30 Min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40 Min
Risotto ai peperoni
40 Min
Crema di verdure invernale
50 Min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 Min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35 Min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40 Min
Risotto alle castagne
30 Min
Risotto radicchio e uva
40 Min
Lasagne zucca e salsiccia
2 Std.