Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola

Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola

4.4 118 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 35min
4 porzioni

Suroviny

  • di cipolla rossa a pezzi
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di cavolo cappuccio viola, a listarelle
    150 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
    320 g
  • di vino bianco secco
    50 g
  • di acqua
    700 g
  • di dado per brodo vegetale
    2 cucchiaini
  • di Gorgonzola a pezzi
    150 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 474.3 kcal / 1983.8 kJ
Protein 13.4 g
Tuk 18.1 g
Sacharidy 66.4 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 1.2 g
Sodík 243.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...