
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla rossa a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di cavolo cappuccio viola, a listarelle
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale
- 150 g di Gorgonzola a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 474.3 kcal / 1983.8 kJ
- Protein
- 13.4 g
- Tuk
- 18.1 g
- Sacharidy
- 66.4 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Sodík
- 243.4 mg
Alternativní recepty
Risotto ricotta e spinaci
30min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40min
Risotto alla zucca
30min
Menù: Spaghetti cavolo viola e nocciole; salmone e gamberi in vasocottura con patate; sbrisolona
1h
Risotto al cappuccio viola e robiola
35min
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1h 30min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1h 30min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40min
Risotto radicchio e pancetta
40min