Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di farro perlato
- 550 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Feta a tocchetti
- 150 g di cetrioli a tocchetti
- 70 g di cipolla rossa a listarelle
- 50 g di olive nere denocciolate
- 10 pomodorini ciliegia in quarti
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2194.8 kJ / 524.3 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 58.6 g
- Tuk
- 26.1 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 884 mg
Alternativní recepty
Cottura del farro perlato
35 Min
Orzo con pomodorini, ceci e zucchine
35 Min
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30 min
Insalata di orzo
40 min
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30 min
Farro alla nizzarda
40 min
Insalata di orzo con pesto e gamberetti
30 min
Insalata di farro e pollo (TM6)
45 Min
Insalata di orzo con fagiolini, asparagi e uova
40 min
Insalata di farro e pollo
1j 30 menit
Insalata di farro vegetariana
1j 30 menit
Farro al pesto e fagiolini
30 min