Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1000 g di finocchi, puliti e in quarti
- 50 g di farina tipo 00
- 40 g di burro a pezzi
- 500 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1427.8 kJ / 341.3 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 12.7 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 38.8 mg
Alternativní recepty
Contorno di cavolfiore al forno
30 min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Contorno di zucchine (1 porzione)
20 min
Broccoli e zucchine al vapore
30 min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20 min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 Min
Finocchi alla valdostana
40 Min
Purè di patate (TM6)
1 Std.
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1 Std. 30 Min
Fagiolini e taccole al vapore
40 Min
Frittata di zucchine (TM6)
50min