Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1000 g di finocchi, puliti e in quarti
- 50 g di farina tipo 00
- 40 g di burro a pezzi
- 500 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1427.8 kJ / 341.3 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 12.7 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 38.8 mg
Alternativní recepty
Purè di patate (TM6)
1h
Peperonata (TM6)
45min
Frittata di zucchine (TM6)
50min
Contorno di cavolfiore al forno
30min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2h
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1h 30min
Asparagi in crosta
2h 15min
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1h 30min