
Zařízení & příslušenství
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
Příprava 20min
Celkový 40min
4 portions
Suroviny
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
honey50 g
-
white wine vinegar40 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
515.6 kcal /
2157.4 kJ
Protein
16.7 g
Tuk
43.5 g
Sacharidy
16.6 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
13.6 g
Sodík
660.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Slicing and Grating
44 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko