Kompatibilní verze
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g plum tomatoes
- 160 g aubergine, washed, ends removed, halved lengthways
- 2 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 25 g walnut halves
- 1 garlic clove
- 50 g fresh basil leaves
- 100 g olive oil
- 200 g goat's cheese, soft, thinly sliced
- 4 pinches dried oregano
-
50
g honey
nebo agave syrup - 40 g white wine vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2157.4 kJ / 515.6 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 43.5 g
- Nasycený tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 660.2 mg
Alternativní recepty
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Apple Buckle Cake (TM6)
2 Std.
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)
1h 30min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2h 15min
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
45 Min
Dark Chocolate, Clementine and Hazelnut Torte
1h 15min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Raw Asian Salad
10min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 Min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min