Zařízení & příslušenství
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
agave syruphoney50 g
-
white wine vinegar40 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
660.2 mg
Protein
16.7 g
Kalorie
2157.4 kJ /
515.6 kcal
Tuk
43.5 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
13.6 g
Sacharidy
16.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slicing and Grating
44 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Hunters Stew (Bigos)
1hod. 30min.
Mini Mushroom Galettes
1hod. 45min.
Shiitake Teriyaki Dippers; Sweet and Sour Tofu; Un-fried Rice
2hod. 20min.
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min.
Stuffed Portobello Mushrooms
45min.
Carrot and Chickpea Spread
15min.
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min.
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15min.
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1hod. 15min.
Aubergine and Lentil Salad
40min.
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1hod.