Kompatibilní verze
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g plum tomatoes
- 160 g aubergine, washed, ends removed, halved lengthways
- 2 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 25 g walnut halves
- 1 garlic clove
- 50 g fresh basil leaves
- 100 g olive oil
- 200 g goat's cheese, soft, thinly sliced
- 4 pinches dried oregano
-
50
g honey
nebo agave syrup - 40 g white wine vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2157.4 kJ / 515.6 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 43.5 g
- Nasycený tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 660.2 mg
Alternativní recepty
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Guinness® Bread
1h 45min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Potato Curry Soup
35min
Baked Rice with Grated Apples (TM6)
50min
Fluffy Japanese Cheesecake
1h 50min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1h 55 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13h 10min