Zařízení & příslušenství
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
agave syruphoney50 g
-
white wine vinegar40 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
660.2 mg
Protein
16.7 g
Kalorie
2157.4 kJ /
515.6 kcal
Tuk
43.5 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
13.6 g
Sacharidy
16.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slicing and Grating
44 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
25min.
Mushroom Stroganoff
30min.
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min.
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1hod.
Caesar Salad Dressing
5min.
Tzatziki
20min.
Garlic and Olive Conchiglie
25min.
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min.
Tuna Niçoise Toasts
3hod.
Chicken and Tomato Sincronizadas
1hod.
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min.
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min.