Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g pollock, sliced (1 cm)
- 2 Tbsp lemon juice
- 1 ¾ tsp fine sea salt
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 30 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 300 g chopped spinach, frozen, thawed, drained
- ¾ tsp ground black pepper
- 40 g butter, diced, plus extra for greasing
- 70 g plain flour
- 650 g milk
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp dried basil
- 12 dried lasagne sheets
- 120 g mozzarella, sliced (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2066 kJ / 494 kcal
- Protein
- 35.7 g
- Sacharidy
- 47.3 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1h 35 min.
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1h
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 godz. 45 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h