Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g pollock, sliced (1 cm)
- 2 Tbsp lemon juice
- 1 ¾ tsp fine sea salt
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 30 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 300 g chopped spinach, frozen, thawed, drained
- ¾ tsp ground black pepper
- 40 g butter, diced, plus extra for greasing
- 70 g plain flour
- 650 g milk
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp dried basil
- 12 dried lasagne sheets
- 120 g mozzarella, sliced (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2066 kJ / 494 kcal
- Protein
- 35.7 g
- Sacharidy
- 47.3 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1 Std. 5 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 Std. 25 Min
Shakshuka
50min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Creamed Cod
45min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min