牛蒡野菇丼

牛蒡野菇丼

2.5 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 洋蔥 切絲
    100 克
  • 牛蒡 切絲
    80 克
  • 鴻喜菇
    150 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 味醂
    1 大匙
  • 清酒
    1 大匙
  • 打散
    2 顆

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 12 g
Kalorie 878 kJ / 210 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 5 g
Sacharidy 19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...