Zařízení & příslušenství
牛蒡野菇丼
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
油10 克
-
洋蔥 切絲100 克
-
牛蒡 切絲80 克
-
鴻喜菇150 克
-
醬油2 大匙
-
味醂1 大匙
-
清酒1 大匙
-
蛋 打散2 顆
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
12 g
Kalorie
878 kJ /
210 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
19 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
低卡新食感
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan