Kompatibilní verze
Estofado de cordero marinado con naranja, miel y tomillo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Estofado de cordero marinado con naranja, miel y tomillo
- 6 dientes de ajo
- 1 trozo de raíz de jengibre fresca de aprox. 5 cm
- 100 g de zumo de naranja
- 70 g de miel de azahar
- 70 g de salsa de soja
- 50 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 3 ramitas de tomillo fresco
- 1000 g de carne de cordero en trozos, sin nervios de 4x4 cm
- 10 ciruelas pasas sin hueso
Acompañamiento y decoración
- 1000 g de puré de patata
- 4 corazones de alcachofa frescos laminados
- 200 g de aceite para freír
- 1 - 2 naranjas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2714 kJ / 649 kcal
- Protein
- 30.45 g
- Sacharidy
- 43.97 g
- Tuk
- 38.95 g
- Vláknina
- 8.23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cóctel ocaso
5min
Tallarines de espirulina con salsa de verduras de verano
1h 45 min
Mini quiches de verduras con confit de pato (Cocción lenta)
1h
Soufflé al Grand Marnier®
1h
Tarta de limón y merengue
3 Std.
Trifle de cerezas
4h 40 min
Rillettes de cerdo
2 Std. 10 Min
Cóctel Black Velvet
6h 10min
Granizado de Bloody Mary
5min
Judías blancas con confit de pato (Cassoulet au confit de canard)
1h 10 min
Gulash con cerveza
1h 10 min
Arroz brut mallorquín
1h